Haven bugner med de fineste kinakål, så det er jo bare med at få dem brugt :)
Retten er fyldt med grøntsager og krydret rimelig stærk
Info om retten :
| |
Type :
|
Wok
|
tidsforbrug :
|
25 min
|
Tilbehør :
| Ris |
Antal personer :
|
4
|
Inspiration :
|
Sæson for god smag
|
Det skal du bruge :
Sådan gør du :
Skær koteletterne i strimler
Peberfrugt skæres også strimler, porre i skiver
Kinakål deles i kvarte. Stokken fjernes og skæres i strimler
Riv ingefær, hak hvidløg og chili fint
Opløs bouillon tern i 1 dl kogende vand. tilsæt resten af vandet, soja og maizena og rør det sammen
Varm en wok op med 1 tsk olie og brun kødet
Fisk kødet op af wokken og kom porre og peberfrugt i. Svits det i 5 min
Tilsæt den grove del af kålet og svits ydelige 1 min
Kom chili, ingefær, hvidløg og bouillon vandet med i wokken og lad det koge et par min
Der må gerne stadig være lidt bid i grøntsagerne