Skulle lige prøve at lave mine tortilla selv, istedet for at købe :)
Plejer egentlig at bruge fladbrød, men savnede lidt den tynde tortilla
I min opskrift har jeg brugt ½ majs og ½ hvedemel, men de kan sagtens laves på ren hvedemel
Fyldet i dagens wraps blev diverse grønt, kylling, ost og bacon
Dressingen blev skyr rørt med lidt sennep, eddike og krydderier
Det skal du bruge :
Dressingen blev skyr rørt med lidt sennep, eddike og krydderier
Info om retten :
| |
Type :
|
Pandekager / tortilla
|
tidsforbrug :
|
30 min
|
Tilbehør :
| Lige hvad du har lyst til at rulle ind i dem |
Antal :
|
8 - 10 stk
|
Det skal du bruge :
250 g hvedemel
1,5 tsk salt
1,5 tsk bagepulver
1 dl olie
2,5 - 3 dl vand
Sådan gør du :
Tilsæt olie og det meste af vandet. Saml dejen. Den forbliver en smule klistret pga olien..
Juster med det sidste vand
Drys til med på bordet og vend dejen ud af skålen. Del dejen op i 8 til 10 stykker
Rul så enten alle klumperne ud i passende størelse. drys lidt mel over, så kan du stable dem. Dæk dem til med et viskestykke
Jeg plejer at gøre følgende
Varm en pande godt op uden fedt stof. Tortillaerne skal bages i ca 30 - 45 sek på hver side
De bobler lidt op under stegningen, men det gør ikke noget :) Pas på at få vendt dem i tide, for der er ikke ret langt fra gylden til brændt :/
Mens en bager kan jeg lige nå at rulle den næste ud osv.
Hold tortillaerne varme under et viske stykke
Hvis du gemmer nogle kan de sagtens varmes senere i mikro ovnen ligesom dem du køber