Nemt og lækkert fad med kartofler, grøntsager og hakket oksekød. Som prikken over i'et blev fadet lige toppet med lækker bechamel sauce :)
Det er en stor portion, så der er rigeligt til rester i morgen :)
Info om retten :
| |
tidsforbrug :
|
1½ time
|
Metode :
|
Ovn + gryde
|
Tilbehør :
| Frisk salat og brød |
Antal personer :
|
5 - 6 personer
|
Det skal du bruge :
500 g hakket oksekød
3 løg
250 g gulerod
200 g champignon
2 snack peber
salt og peber
1 kg kartofler
5 dl mælk
75 g revet ost
2 spsk maizena
1 tsk salt
peber
muskatnød
1 tsk sennep
3 løg
250 g gulerod
200 g champignon
2 snack peber
salt og peber
1 kg kartofler
5 dl mælk
75 g revet ost
2 spsk maizena
1 tsk salt
peber
muskatnød
1 tsk sennep
Sådan gør du :
Skær løg og peber i tern
champignon i skiver og riv gulerødderne
Tænd ovnen på 200 g
Varm en gryde op og brun kødet. Tilsæt løg, peberfrugt og champignon og steg i 5 min.
Kom revet gulerod med i gryden og smag til med salt og peber
Lav det små simre imens du skærer kartoflerne i skiver
Fordel kartoflerne i bunden af et ildfast fad
Hæld kød/grøntsagsblandingen over
rør maizenamelet ud i 1 dl mælk, og kom resten af mælken og osten i gryden
Når osten er smeltet smages til med muskat, salt, peber og sennep
Jævn med maizena blandingen
Hæld saucen over i fadet
Kom fadet i ovnen i 45 - 60 min. prik i kartoflerne for at se om de er møre