fredag den 22. marts 2013

Snack brød



Bagte disse tynde brød som snack's til aftensmaden


Du bestemmer selv hvad du krydrer dem med,
men da aftensmaden var med rosmarin kom jeg det også i disse brød

Opskriften er fundet HER, dog er der ændret lidt på mængderne



Info om brøddet :



Type :
Tynd brød til tilbehør
tidsforbrug :
  1½ time
Metode :
Ovn
Andet  :
Kan opbevares i køleskabet nogle dage også lige lunes inden servering
Antal brød :
18 stk


 


Det skal du bruge :



3 dl vand
10 g gær
3/4 tsk salt

1 tsk olie
30 g rugmel
120 g hvedemel
rosmarin eller andre krydderier. helst friske


Sådan gør du :




Hak rosmarin fint



Kom lunken vand, olie og gær i en skål og rør gæren ud


Tilsæt resten og rør det godt
Lad dejen hæve overdækket i 45 min
Efter 20 min tænder du ovnen på 225 g


Kom bagepapir på en bageplade og kom 6 klatter dej på
Træk klatterne ud med en spartel så det bliver til et meget tyndt lag


Bag brøddene i 10 min eller til de bliver gyldne i kanten


Løsn dem fra bagepapiret med en paletkniv og køl dem a på en rist
Spis dem mens de er lidt lune, eller køl dem helt a inden de kommer i en pose

VELBEKOMME



Nærings indhold i kagen ved 18 brød

Vægt efter bagning var 250 g

                    
Pr. 100 g   
  pr brød

I alt
Energi
219 kcal
30 Kcal
548 kcal
Protein
6,3 g
0,9 g
16 g
Kulhydrat
41 g
5,8 g
104 g
Fedt
2,8 g
0,4 g
7,0 g