Hvis du har en rest kød er disse brød alletiders :-) Kom kød, salat og dressing på og rul, så har du en durum rulle der er mindst ligeså god som dem du køber.
Du kan også bruge dem som en nem pizzabund..
Hvis du spiser dem som tilbehør kan de rulles tykkere og lige vendes i lidt krydderurter inden de steges
Der er inspiration at finde her :
Mini pizza'er og hotdogs
Durum ruller
Du kan også bruge dem som en nem pizzabund..
Hvis du spiser dem som tilbehør kan de rulles tykkere og lige vendes i lidt krydderurter inden de steges
Der er inspiration at finde her :
Mini pizza'er og hotdogs
Durum ruller
Info om brødet :
| |
brødtype :
|
Hvedebrød bagt på panden
|
tidsforbrug :
|
1 time og 15 min
|
Metode :
|
pande
|
Andet :
|
Brug brødet som tilbehør eller rul fyld i det som en durum rulle
|
Antal :
|
12 - 16 stk
|
4 dl vand
25 gram gær
1/2 spsk flagesalt
600 gram hvedemel
Mel til udrulning
Sådan gør du :
Kom lunken vand og gær i røremaskinen og tænd
Bland mel og salt grundig sammen og hæld det i maskinen
Rør til dejen samler sig om dejkrogen
Dæk dejen til og lad den hæve i 45 min
Drys godt med mel ud på bordet og vend dejen ud.
Del dejen og i 12 - 16 stykker
Kom en pande på komfuret og skru helt op for varmen
Rul en dejklump ud så den passer med størelsen på panden. Den skal kun være ca 2 mm tyk
Læg dejen på tør pande, og rul næste dejklump imens.
Når brødet bobler godt op er det tid til at vende det
Brødene skal kun bage mellem 30 sek og 1 min på hver side
Fortsæt indtil alle brød er bagt og server straks :-)
VELBEKOMME
Nærings indhold i brødet ved 12 stk
Sådan gør du :
Kom lunken vand og gær i røremaskinen og tænd
Bland mel og salt grundig sammen og hæld det i maskinen
Rør til dejen samler sig om dejkrogen
Dæk dejen til og lad den hæve i 45 min
Drys godt med mel ud på bordet og vend dejen ud.
Del dejen og i 12 - 16 stykker
Kom en pande på komfuret og skru helt op for varmen
Rul en dejklump ud så den passer med størelsen på panden. Den skal kun være ca 2 mm tyk
Læg dejen på tør pande, og rul næste dejklump imens.
Når brødet bobler godt op er det tid til at vende det
Brødene skal kun bage mellem 30 sek og 1 min på hver side
Fortsæt indtil alle brød er bagt og server straks :-)
VELBEKOMME
Nærings indhold i brødet ved 12 stk
Bagt vægt var 950 g
Hvis du bruger madlog kan opskriften findes HER
|