Denne kage serverede jeg til min fødselsdag :-)
Da der var børn og gravide tilstede undlod jeg at komme alkohol i kagen, men det er ellers godt med grand marnier eller bailey enten i flødecremen eller bundene
Det skal du bruge :
Info om retten :
| |
Type :
|
Lagkage med ost og kaffe
|
tidsforbrug :
|
1 time
|
Metode :
|
Ovn
|
Andet :
|
Skal helst stå og trække nogle timer inden servering
|
Antal personer :
|
8 personer / 12 portioner
|
Udstyr :
|
Kagefad, flag og evt lys
|
Det skal du bruge :
1 dl stærk kaffe
500 g Mascarone
3 dl fløde
60 g flormelis
100 g fint hakket hasselnødder
evt 50 g chokolade mocca bønner
Flag og lys
Sådan gør du :
Sådan gør du :
Kagen :
Jeg piskede i 10 min på min maskine
Bag dejen i 175 g i ca 15 min. kagen skal blive lysebrun, så er den færdig
Pisk fløde, mascarpone og flormelis til en luftig creme
Find det fad frem som du vil servere kagen på og læg en strimmel bund på
Pensl bundene med rigelig kaffe :-)
Smør 1/5 del af cremen ud på bunden. Læg næste lag kage ovenpå og tryk dem let sammen
Gentag og slut a med creme på toppen. Smør også siderne med det sidste creme
Pynt toppen og siderne med hasselnødderne
Jeg pyntede også med mocca chokolade bønner og flag
Stil kagen på køl et par timer inden servering
VELBEKOMME
Nærings indhold i kagen ved 12 portioner
|