onsdag den 27. februar 2013

spagetti med kødbøller i tomatsauce




Det skal du bruge :
500 g.hakket oksekød 8 - 10 %

1 lille løg
2 fed hvidløg
1 æg
½ dl. rasp
2 store spsk. parmesan
1 dl. mælk
1 tsk  timian
1 stor spsk. hakket persille
1 tsk. korianter
1 tsk chilli
l½ tsk. fint salt
Peber
1 tsk Olie til stegning

2 bøtter tomat sauce - se opskrift HER
Sådan gør du :



Hak løg og hvidløg fint. 
Bland alle ingredienser sammen til en fast fars. 
Kom farsen på køl i 30 min så raspen kan suge væsken
Tænd ovnen på 200 grader



Tril farsen til kugler. jeg fik 30 stk
Brun kødbollerne i olien på en pande
Ryst panden jævnligt, så bollerne bliver brunet på alle sider.



Hæld tomat sovsen og de brunede kødboller i et ildfast fad
Dæk fadet med staniol og kom det i ovnen i 20 minutter
Tag staniolen af og giv fadet 10 min mere i ovnen



Server med spaghetti, brød og lidt parmasan eller revet ost samt friske krydderurter
VELBEKOMME