lørdag den 5. januar 2013

Coleslaw salat

Coleslaw klar til servering


Denne salat er god til oksekød. bruger den også i burgere og i fladbrøds hotdog's

salaten er til 6 personer


Ingredienser :



    Ingredienser
  • Grøntsagerne :
  • 400 g. fintsnittet eller revet hvidkål
  • 200 g. revet gulerod
  • Dressingen :
  • 4 spsk. skyr eller mager cremefraiche
  • 2 spsk. let mayonnaise
  • 1 spsk. ravigotte sauce
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1/2 tsk. spidskommen
  • Salt & friskkværnet peber 

Sådan gør du : 

  • Riv gulerødderne grovt
  • Skær kålen i tynde strimler eller riv den groft
  • Bland alle ingredienserne til dressingen sammen
  • hæld den over grøntsagerne og bland godt. Lad det trække i mindst 1/2 time før du skal spise det
Gulerødder snittes groft
Dressingen blandes og vendes i salate
Var doven så rev hvidkålet

VELBEKOMME


Nærings indhold i retten : ved 6 personer


Pr. 100 g      Pr. person       
   (181 g)
I alt
Energi48 kcal88 kcal350 kcal
Protein2,0 g3,7 g15 g
Kulhydrat7,6 g14 g55 g
Fedt1,6 g2,9 g12 g

Beregnet på baggrund af opskriftens tilberedte vægt på 724 g